Milas’ tan Mustafa Testici’ ye ziyaret

Milas’ tan Mustafa Testici’ ye ziyaret

Kayı Boyu Vakfı Muğla Uç Beyi ve Türkiye Eskişehirliler Dernek Birliği Federasyonu Muğla Şube Başkanı,  Dünya Türkleri Dostluk Platformu Ege Bölge Başkanı Erhan Sayın, geçtiğimiz günlerde yapılan büyük kongrede yeniden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı seçilen Mustafa Testici’ ye, ziyareti yaptı. Sayın ziyaretinde Testici’ ye, Milas’ ta özel yapılan, üzerinde zeytin dalı ve efe resminin bulunduğu bir ‘Çini tabak’ hediye etti.Ziyareti...

A+A-

Kayı Boyu Vakfı Muğla Uç Beyi ve Türkiye Eskişehirliler Dernek Birliği Federasyonu Muğla Şube Başkanı,  Dünya Türkleri Dostluk Platformu Ege Bölge Başkanı Erhan Sayın, geçtiğimiz günlerde yapılan büyük kongrede yeniden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı seçilen Mustafa Testici’ ye, ziyareti yaptı. Sayın ziyaretinde Testici’ ye, Milas’ ta özel yapılan, üzerinde zeytin dalı ve efe resminin bulunduğu bir ‘Çini tabak’ hediye etti.

Ziyareti ile ilgili olarak Erhan Sayın; “Genel Başkanımız’ a hayırlı olsun deyip, başarılarının devamını diledim. Sosyal ve kültürel çalışmalarımız hakkında da bilgi verip, görüş alışverişinde bulundum. Konukseverliği için de ayrıca kendisine teşekkür ettim. Genel Başkanımız Mustafa Testici de ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Muğla ile Eskişehir’e selamlarını iletti. Yatağan İşçe Başkanı Cansu Hanım’ a da başarılar diledi.” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Bu haber toplam 570 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.