Milas yeni araçlarla temizlenecek

Milas yeni araçlarla temizlenecek

Milas Belediyesi, araç filosunu daha kaliteli hizmet vermek amacıyla yeni aldığı araçlarla güçlendirdi. Bu kapsamda envantere katılan yeni yol süpürme araçları ilçeye gelerek, vatandaşların hizmetine sunulmaya hazır hale geldi. Araçlar dış giydirme ve üst yapı çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte Milas sokaklarında hizmet vermeye başlayacak.Envanterini yeni ve modern araçlarla güçlendiren Milas Belediyesi vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek...

A+A-

Milas Belediyesi, araç filosunu daha kaliteli hizmet vermek amacıyla yeni aldığı araçlarla güçlendirdi. Bu kapsamda envantere katılan yeni yol süpürme araçları ilçeye gelerek, vatandaşların hizmetine sunulmaya hazır hale geldi. Araçlar dış giydirme ve üst yapı çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte Milas sokaklarında hizmet vermeye başlayacak.

Envanterini yeni ve modern araçlarla güçlendiren Milas Belediyesi vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Temizlik İşlerinde kullanılmak üzere envantere katılan yol süpürme araçları daha temiz bir Milas için, yapılacak olan son çalışmalardan sonra ilçemizdeki faaliyetlerine başlayacak. Araç filosuna katılan araçlar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Daha temiz bir Milas için araç filomuza kazandırdığımız yeni yol süpürme araçlarımız Milas’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Daha temiz bir Milas için aşkla çalışıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 298 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.