Milas’ta kuryeler, sürücülerin kendilerini görmezden gelmemelerini istedi

Milas’ta kuryeler, sürücülerin kendilerini görmezden gelmemelerini istedi

 Muğla'nın Milas ilçesindeki kuryeler karıştıkları trafik kazalarından basit yaralar ile kurtulamadıklarını ifade ederek, araç sürücülerinden kendilerini görmezden gelmemelerini istedi.

A+A-

   Milas'ta son zamanlarda motosikletli kuryelerin karıştığı trafik kazalarının artış gösterdiğini belirten kuryeler araç sürücülerinden kendilerinin farkında olmalarını istedi. 

 Milas'da kuryelik yapan Tolga Dalga, yaşanan bu tehlikeli duruma dikkat çekerek, “Otomobil kullanıcıları, lütfen motosikletli kuryeleri görmezden gelmeyin" diye konuştu. Dalga açıklamasının devamında şunları söyledi: "Bizim işimiz, hızlı ve güvenli bir şekilde siparişleri teslim etmek. Ancak sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Lütfen bizi görün ve bize yol verin. Geçirdiğimiz kazalar sadece basit kaza olarak kalmıyor, hayatımızı da riske atıyor. Bizi gördüğünüzde bize öncelik verin. Bizim geçirdiğimiz kazalar basit kaza olarak kalmıyor. Şanslıysak sıyırıklarla veya kırık bir kol, bacak ile atlatıyoruz. Bu işi yapmak zorundayız, lütfen bize karşı daha duyarlı ve anlayışlı olun" ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 217 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.