MİLLETVEKİLİ ADAYI BAYKAL ZEHRA BEBEK İÇİN “BİR FİDAN BİN UMUT” DEDİ

MİLLETVEKİLİ ADAYI BAYKAL ZEHRA BEBEK İÇİN “BİR FİDAN BİN UMUT” DEDİ

Yeniden Refah Partisi 1. sıra Millet Vekili Adayı İsmail Baykal, seçim çalışmaları kapsamında Marmaris’te vatandaşlarla bir araya geldi.

A+A-

Saha çalışmalarında yoğun ilgi ile karşılaşan Yeniden Refah Partisi 1. sıra Millet Vekili Adayı İsmail Baykal, Marmaris’te de yoğun bir kalabalık ile karşılandı.

“Milli görüşün mecliste olduğu bir dönem hayal edin” diyerek vatandaşlara seslenen Milletvekili Adayı Baykal, “İşçi, memur ve emekli maaşlarında yüzde 100 zam yapılacak. Devlet bütçesi denk bütçe olarak organize edilecek.  Hiç bir kurumun gelir fazla harcama yapamayacak sistem oluşturacaklar. Bu vesile ile kamu giderinde büyük bir kâr elde edileceğini bunu da milletin cebine refahlık olarak, yansıyacak” dedi.

Parti politikalarını milli kaynaklarını anlatan Milletvekili Adayı, İsmail Baykal, Marmaris’t esnafları da tek tek gezerek, seçimlerde bir oy Yeniden Refah’a bir oyda Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istedi.

İlçe temaslarının STK ve dernek ziyaretleri ile tamamlayan Baykal, aksam geç saatlerde Marmarisli SMA Tip 1 hastası Zehra Dağ için yardım kampanyasına katıldı.

“BİR FİDAN BİN UMUT”

Sosyal medya Instagram'dan canlı yayın aracılığı ile yârdim kampanyası başlatan İsmail Baykal Zehra Dağ için Fidan satın alarak, “Bir fidan bin umut” dedi.

Tüm teşkilat üyelerinin hazır bulunduğu gecede İsmail Baykal canlı yayını sürekli paylaşarak Zehra'ya umut oldu. Secim sonuna kadar değil Zehra’nın tedavisine kadar kampanyaya katılacağını söyleyen Baykal, “Zehra kızımızı ilacına kavuşturacağız. Zehra kızımız da koşacak, eğlenecek ve şifa ile büyüyecek. Tüm herkesi kampanyaya katkıya davet ediyoruz. Bu tarz yayınlar aracılığı ile Zehra’nın yanında olacağız ve yakından takip edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 195 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.