Milletvekili Aydın’dan Başkan Akbulut’a ziyaret

Milletvekili Aydın’dan Başkan Akbulut’a ziyaret

2007-2011 yılları arasında Muğla Orman bölge Müdürü olarak görev yapan şimdiki AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’u ziyaret etti.Haber MerkeziAK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Süleyman Akbulut’a nezaket ziyaretinde bulundu.2007-2011 yılları arasında Muğla Orman Bölge Müdürü olarak görev yapan İbrahim Aydın, Muğla’da çok güzel...

A+A-

2007-2011 yılları arasında Muğla Orman bölge Müdürü olarak görev yapan şimdiki AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’u ziyaret etti.

Haber Merkezi

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Süleyman Akbulut’a nezaket ziyaretinde bulundu.

2007-2011 yılları arasında Muğla Orman Bölge Müdürü olarak görev yapan İbrahim Aydın, Muğla’da çok güzel anılar biriktirdiğini ifade etti.

Kendisini yakinen tanıdığı ve 2019 yılı yerel seçimlerde Menteşe Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Cevdet Güven’in ani vefatı üzerine cenazeye de katılan İbrahim Aydın, Güven’in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Muğla’daki görev yıllarında Muğla Basınıyla sıcak ilişkiler içinde olduğunu ve bu vesileyle tanıdığı Süleyman Akbulut’un, Muğla ilinin köklü basın meslek kuruluşu olan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini yürütmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Milletvekili Aydın, uzun zamandır planladığı ziyareti gerçekleştirmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

İbrahim Aydın’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Muğla Gazeteciler Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akbulut da, “Sayın Milletvekili ile Muğla Orman Bölge Müdürlüğü dönemlerinde kurduğumuz dostluğu milletvekili olduktan sonra da sürdürüyoruz. Kendisi Muğla’yı ve Muğla’daki dostluklarını hiçbir zaman unutmadı. Her ne kadar Antalya Milletvekili olsa da kendisini Muğla’da da sık sık gördüğümüz gibi her zaman iletişim halinde olduk. Hatta İbrahim Beyi hep Muğla Milletvekilimiz gibi gördük. Sayın İbrahim Aydın ile ortak bir yönümüz de var. Kendisi ile şahsımın doğum günlerimiz aynı gün. Bu nedenle ayrı bir dostluk bağımız da bulunmakta. Her doğum günümüzde birbirimizi arar, kutlamada bulunuruz. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür eder, siyasi hayatında başarı dileklerimi iletirim” dedi.

Bu haber toplam 229 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.