Milli Antrenör Halil Hoca’ya komisyon üyeliği görevi

Milli Antrenör Halil Hoca’ya komisyon üyeliği görevi

Sinem KarakayaTüm dünyada olduğu gibi neredeyse her alanda birçok faaliyetin yapılmasına engel olan pandemi, ülkenin en başarılı branşlarının başında gelen taekwondo sporunu da ciddi anlamda etkiledi.Bu doğrultuda faaliyetlerine tedbirler dahilinde başlayan Türkiye Taekwondo Federasyonu, 2020 faaliyet programında yer alan Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavlarını, 9 ilde 10 sınav merkezinde 3 gün sürecek şekilde başlattı.Ege Bölgesi planlamasının İzmir’de...

A+A-

Sinem Karakaya

Tüm dünyada olduğu gibi neredeyse her alanda birçok faaliyetin yapılmasına engel olan pandemi, ülkenin en başarılı branşlarının başında gelen taekwondo sporunu da ciddi anlamda etkiledi.

Bu doğrultuda faaliyetlerine tedbirler dahilinde başlayan Türkiye Taekwondo Federasyonu, 2020 faaliyet programında yer alan Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavlarını, 9 ilde 10 sınav merkezinde 3 gün sürecek şekilde başlattı.

Ege Bölgesi planlamasının İzmir’de yapıldığı sınava, Muğla’dan Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü ve Milli Takım Antrenörü Halil Özduran komisyon üyesi olarak görevlendirildi.

Başarıları ve yapmış oldukları etkili çalışmalarıyla kendilerinden sıkça söz ettiren “Muğla Taekwondosu” adına İl Başkanı Uğur Göktaş, “Bu hassas dönemde de yine Muğla’mıza önemli bir görev verilmesinden dolayı çok mutluyuz. Bu minvalde, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanımız Prof.Dr. Metin Şahin’e, Başkan Vekilimiz Dr. Oktay Duymaz’a, Genel Sekreter Emine Darıcı’ya ve onların şahsında tüm TTF Yönetim Kurulumuza teşekkür eder, sınava katılan herkese başarılar dileriz. İnşallah insanlık olarak bu salgından kurtuluruz ve yine eski günlerdeki gibi ilimize başarılar yaşatmaya devam ederiz” dedi.

Bu haber toplam 816 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.