Milli Eğitim Müdürlüğü’nden “kartopu” çağrısı

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden “kartopu” çağrısı

Muğla’ya yeni yılın ilk karının düşmesiyle birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sosyal medya hesaplarından velilere çocuklarıyla birlikte kartopu oynamaları için mesaj yayınlandı.“Uzaktan eğitim döneminde çocukların uzun bir süre ekran karşısında zaman geçirdikleri ve yarıyıl tatilinde ekrandan uzak kalmaları için sık sık uyarılar yapan Milli Eğitim Müdürlüğü, bugün çocuklarınızı ekrandan uzak tutmak için fırsat dolu...

A+A-

Muğla’ya yeni yılın ilk karının düşmesiyle birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sosyal medya hesaplarından velilere çocuklarıyla birlikte kartopu oynamaları için mesaj yayınlandı.

“Uzaktan eğitim döneminde çocukların uzun bir süre ekran karşısında zaman geçirdikleri ve yarıyıl tatilinde ekrandan uzak kalmaları için sık sık uyarılar yapan Milli Eğitim Müdürlüğü, bugün çocuklarınızı ekrandan uzak tutmak için fırsat dolu bir gün. Karla kaplı parklar çocuklarımızı bekliyor. Bugün çocuk olup onlarla kartopu oynamaya ne dersiniz?” sözleriyle sosyal medya hesaplarından velilere çağrıda bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü paylaşıma randevu saatini de eklemeyi unutmadı.

Saat olarak, 13:00-16:00 saatleri arası olarak verilen randevu saatinde çocukların sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırıldığı saat aralığını vurgulandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre şöyle konuştu: “Çocuklarımız uzaktan eğitim sürecinde günün büyük bir bölümünü ekran karşısında geçirdiler. Yarıyıl tatilinde velilerimizden bu konuda özellikle ricada bulunduk. Çocuklarımıza dijital diyet uygulayalım ve tablet, telefon ve ekranlardan uzak kalmalarını sağlayalım istedik. Muğla’mızda yılın ilk kar yağışı ile birlikte her yer bembeyaz kartpostallık görüntülerle bezendi. Bunu bir fırsat olarak görüyor ve tüm velilerimizi çocuklarımızın sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı 13:00-16:00 saatleri arasında çocukları ile birlikte parklara davet ediyoruz. Birlikte kartopu oynayarak, keyifli bir gün geçirmelerini bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 208 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.