Minik öğrenciler karnelerini aldı

Minik öğrenciler karnelerini aldı

Sinan BoyacıMuğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Özel Bal Arısı Kreşi ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri 2020-2021 eğitim öğretim yılı yarıyıl döneminin sona ermesi nedeniyle öğretmenlerinin yaptıkları karne hediyeleri ve karnelerini aldı.Karne dağıtımında konuşan Özel Bal Arısı Kreşi ve Gündüz Bakım Evi işletme sahibi Egehan Buse Çavdar, “ Her yıl öğrencilerimizin heyecanla beklediği ve coşkuyla geçen karne dağıtım...

A+A-

Sinan Boyacı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Özel Bal Arısı Kreşi ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri 2020-2021 eğitim öğretim yılı yarıyıl döneminin sona ermesi nedeniyle öğretmenlerinin yaptıkları karne hediyeleri ve karnelerini aldı.

Karne dağıtımında konuşan Özel Bal Arısı Kreşi ve Gündüz Bakım Evi işletme sahibi Egehan Buse Çavdar, “ Her yıl öğrencilerimizin heyecanla beklediği ve coşkuyla geçen karne dağıtım törenlerimizi öğretmenlerimizin özenle hazırladıkları hediyelerle hazırladık. Biz de öğrencilerimizin bu mutlu gününe eşlik edebilmek için karnelerini dağıttık. Bu aynı zamanda çoğu öğrencimiz için ilk karneleri olduğu için ayrı bir önemi var. Muğla’da bulunan Sevgili öğrencilerimize tatil dönemini verimli bir şekilde geçirmelerini tavsiye ederek karne alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Bu haber toplam 277 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.