Çocukların alanında uzman antrenörler eşliğinde sporla eğlenerek, öğrenerek vakit geçirmelerini hedefleyen Milas Belediyesi, Milas merkez, Bafa, Selimiye, Güllük ve Beçin’de yaz futbol okullarını hayata geçirdi.
2013-2014-2015-2016-2017 doğumlu çocukların katıldığı yaz futbol okulunda minik sporcular top başı yaparak büyük heyecan yaşadı. Ailelerinin de antrenmanlar boyunca yalnız bırakmadığı sporcular antrenörlerinin verdiği talimatları harfiyen uygulayarak keyif dolu anlar yaşıyor.
‘Çocuklarımıza eğitim ve spor hayatlarında başarılar diliyorum’…
Yaz Futbol Okulu’na katılan tüm sporculara başarılar dileyen Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, “Çocuklarımızın yaz tatillerinde sporla iç içe olmaları için ilçe merkezimiz ve farklı mahallelerimizde yaz futbol okullarını başlattık. Belediyemiz bünyesinde görev yapan antrenörlerimiz eşliğinde antrenmanlarına başlayan minik sporcularımız hem eğlenip hem de öğreniyor. Geleceğin başarılı sporcu adaylarını aileleri de yalnız bırakmayarak onların heyecanına ortak oluyor. Yaz futbol okuluna katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, eğitim ve spor hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.