Miniklerden engelli günü etkinliği

Miniklerden engelli günü etkinliği

Sinan BoyacıMuğla’nın Menteşe ilçesinde hizmet veren Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü amacı ile etkinlik düzenledi.Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi işletme sahibi Egehan Buse Çavdar yaptığı açıklamada şunları söyledi. Çavdar, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" nedeniyle Gökkuşağı sınıfı "empati ve engel" temalı bütünleştirilmiş bir etkinlik gerçekleştirdi ve minik balarılarının...

A+A-

Sinan Boyacı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde hizmet veren Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü amacı ile etkinlik düzenledi.

Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi işletme sahibi Egehan Buse Çavdar yaptığı açıklamada şunları söyledi. Çavdar, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" nedeniyle Gökkuşağı sınıfı "empati ve engel" temalı bütünleştirilmiş bir etkinlik gerçekleştirdi ve minik balarılarının size söylemek istedikleri var. Haydi onlara kulak verelim. Lütfen engelli rampalarının önüne araç park etmeyiniz. Görme engellilerin hissedilebilir klavuz yollarını işgal etmeyiniz. Toplu taşıma araçlarında engelliler için ayrılmış yerlerde onlara öncelik veriniz. TV kanallarında işaret diline yer veriniz” diye söyledi ve öğrenciler tarafından etkinlikler yapıldı.

Bu haber toplam 275 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.