Motosiklet sürücülerine broşür farkındalığı

Motosiklet sürücülerine broşür farkındalığı

Sinem Karakayaİl Emniyet Müdürlüğü tarafından Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ferhat Demiriz koordinesinde motosiklet kullanıcılarının kask kullanımını artırmak amacıyla başlatılan “Kaskım Kafamdaki Kaskom" projesi kapsamında Menteşe’nin işlek caddelerinde motosiklet sürücülerine el broşürü dağıtıldı.Proje kapsamında Cumhuriyet Meydanı ve İsmet Çatak Caddelerinde yol kullanıcılarına farkındalık oluşturmak, motosikletle kullanıcılarının...

A+A-

Sinem Karakaya

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ferhat Demiriz koordinesinde motosiklet kullanıcılarının kask kullanımını artırmak amacıyla başlatılan “Kaskım Kafamdaki Kaskom" projesi kapsamında Menteşe’nin işlek caddelerinde motosiklet sürücülerine el broşürü dağıtıldı.

Proje kapsamında Cumhuriyet Meydanı ve İsmet Çatak Caddelerinde yol kullanıcılarına farkındalık oluşturmak, motosikletle kullanıcılarının kask kullanımını artırmak ve meydana gelen kazaları en aza indirilebilmek maksadıyla trafik ekipleri tarafından motosiklet sürücüleri durdurularak “Kask kullanmak tercih değil, kuraldır” yazılı broşürler verildi.

Ekipler, kask takmayan sürücülere uyarılarda bulunurken, tam teşekküllü motosiklet sürücülerine kurallara uydukları için teşekkür ettiler.

“BU YOLDA HEP BİRLİKTEYİZ”

Broşür dağıtarak vatandaşları bilgilendirdiklerini söyleyen Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ferhat Demiriz, “Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nce ‘Kaskım Kafamdaki Kaskom’ projesi kapsamında motosiklet kullanıcılarının en önde gelen güvenlik önlemi kasktır. Kask kullanımının hayati önemine ilişkin olarak farkındalık oluşturmak amacıyla motosiklet kullananlara ve vatandaşlarımıza trafik denetimleri esnasında el broşürü dağıtarak onları bilgilendiriyoruz. Bu yolda hep birlikteyiz. ‘Kaskım Kafamdaki Kaskom’ diyerek bilgilendirmeler yaparak farkındalık oluşturuyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1059 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.