MSKÜ akademik yılı törenle açıldı

MSKÜ akademik yılı törenle açıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik açılışı Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreniyle gerçekleştirildi.Sinem KarakayaMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik açılış töreni Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreniyle gerçekleştirildi. Törene Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile senato üyeleri katıldı.Atatürk...

A+A-

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik açılışı Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreniyle gerçekleştirildi.

Sinem Karakaya

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik açılış töreni Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreniyle gerçekleştirildi. 

Törene Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile senato üyeleri katıldı.

Atatürk Anıtı’na Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Rektör Hüseyin Çiçek, Anıt Şeref Defterini imzaladı.

Rektör Çiçek’in Anıt Defterine yazdığı metin şu şekilde: “Üniversitemiz kurulduğu günden bu yana ülkemizin bilimsel, kültürel ve teknolojik gelişmelerine katkıda bulunma nitelikli bir yükseköğrenim ve araştırma sürme amacında olmuştur. Ülkeler arası teknolojik rekabetin yükseldiği günümüzde zihnimizi aydınlatan bilim meşalesinden feyz alarak ilkelerin ışığında yürümeye devam ediyoruz. Geride bırakmak üzere olduğumuz senenin ilk aylarından beri küresel salgın nedeniyle ülkemizde de eğitim öğretim faaliyetlerinde aksamalar oldu. Fakat üniversitemizin dinamik gücü, akademik personelimizin donanımı ve idari personelimizin donanımlı çalışmaları sayesinde bu süreci en iyi şekilde yönetiyoruz. Geleceğimizin mimarı olan gençlerimizi, ülkesini, bayrağını, bilimi ve kültürü seven şahsiyetli bir bireyler olarak yetiştiriyoruz. Muhasır medeniyetler seviyesine çıkma çalışmalarına hiç durmadan devam ediyoruz.”

Program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu haber toplam 502 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.