MUCİZE GERÇEK OLDU

MUCİZE GERÇEK OLDU

İzmir’de yaşayan Datçalı Defne’nin zafer şarkısı tamamlandı. SMA Güçlü Tip-1 hastası Defne Işıkdere 30 Mart Çarşamba günü tedavisi için Dubai’ye yola çıkıyor.Defne Işıkdere’nin sağlık durumu ciddiyetini ve kritikliğini koruyor. 3,5 yaşında olan Defne şuan 11,5 kilo ve 13,5 kilo olmadan tedaviye alınmalı ve ilaçlarına kavuşması gerekiyor.SMA Güçlü Tip-1 hastası olan Defne Işıkdere’nin ailesi, ekonomik durumları nedeniyle sadece...

A+A-

İzmir’de yaşayan Datçalı Defne’nin zafer şarkısı tamamlandı. SMA Güçlü Tip-1 hastası Defne Işıkdere 30 Mart Çarşamba günü tedavisi için Dubai’ye yola çıkıyor.

Defne Işıkdere’nin sağlık durumu ciddiyetini ve kritikliğini koruyor. 3,5 yaşında olan Defne şuan 11,5 kilo ve 13,5 kilo olmadan tedaviye alınmalı ve ilaçlarına kavuşması gerekiyor.

SMA Güçlü Tip-1 hastası olan Defne Işıkdere’nin ailesi, ekonomik durumları nedeniyle sadece yurt dışında yaklaşık 2 milyon dolar bedel karşılığında yapılabilen tedaviye ulaşabilmeleri için 2021 yılı Nisan ayında, “Defne İçin Adım Ol” adı altında bağış kampanyası başlatılarak, Defnenin sosyal medya sayfaları olan “defne.icin.adim.ol , defnenin.iyilik.pazari , ve help_sma_defne ” sayfalarında canlı yayın yapılarak, 1 nota 50 TL şeklinde Defne için notalar toplandı. Yanı sıra SMS yoluyla da Defne yazıp 3314’e gönderildiğinde ise Defneye 20 TL karşılığında destek olunabiliyordu.

MUCİZE GERÇEK OLDU

11 ay önce başlatılan bağış kampanyasına destek yağdı. Kampanya sonucunda Defne bebeğin tedavisi için gerekli olan 2 milyon dolar toplanarak, Defne bebeğin tedavisi için hazırlıklar başladı.

DEFNE BEBEK DUBAİ YOLCUSU

“SMA’lı bebeklerin ellerini bırakmayın” diyen Anne Öznur Işıkdere, “Allah izin verirse Çarşamba günü ailece yola çıkıyoruz. Çok mutluyuz. Kızımın tedavisi için gerekli olan 1 milyon 821 bin 887 dolar tamamlandı. Biz bu yola 4 kişilik bir aile olarak çıkmıştık ilk önce yakın akrabalarımızla daha sonra da büyük bir gönüllü ordusuyla bizi sevgiyle kucaklayıp elimizden tuttu. Böyle güzel elimizden tuttukları için, desteklerini esirgemeyen, maddi, manevi yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. Sizler sayesinde Defne kazandı.  Rabbim tüm çocuklarımıza nasip etsin. Lütfen bu bebeklerimizin ellerini bırakmayın. Çünkü onların size ihtiyacı var. Biz kampanyamıza başlarken kampanyalarını tamamlamış diğer aileler bize destek verdi. Şimdi ben de başka ailelerin kampanyalarına destek vereceğim” diye konuştu.

“DEFNE’NİN DANS ETTİĞİNİ EN YAKIN ZAMANDA GÖRECEĞİZ”

Datça Engelim Olmayın Derneği Başkanı Dilek Dündar ise, “Üyelerimizle, gönüllülerimizle gecemizi, gündüzümüze katarak çalıştık. Defne Çarşamba günü Dubai yolcusu. Mucize gerçek oldu. Kimse bu paranın toplanacağına inanmıyordu. Hiçbir şeklide yılmadan, sonuna kadar çalıştık. İnşallah Defne’nin koştuğunu, oynadığını ve dans ettiğini en yakın zamanda göreceğiz. Tüm üyelerimize, gönüllülerimize, Datça halkına, Muğla halkına ve tüm Türkiye’ye sonsuz teşekkürler” dedi.

Bu haber toplam 408 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.