MUĞLA ADD’DEN BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI

MUĞLA ADD’DEN BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI

Geçtiğimiz aylarda göreve yeni gelen Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Muğla Şubesi Başkanı Cahit Yaka, paydaş kurumların temsilcilerinin katılımıyla birlik ve beraberlik kahvaltısında bir araya geldi. Atatürk’ün ilke ve devrimlerine dikkat çeken Başkan Yaka, “Atatürk ilke ve devrimleri altında birleşmek, faşist ve yobaz iktidara karşı güçlerimizi birleştirebilmektir” dedi.

A+A-

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Muğla Şubesince birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Programa; CHP Muğla Milletvekilleri Burak Erbay ve Süleyman Girgin, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, eski ADD Başkanları, ve dernek üyeleri katıldı.

Geçtiğimiz aylarda göreve yeni gelen ADD Muğla Şube Başkanı Cahit Yaka, Atatürk ilke ve devrimlerine dikkat çekerek, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

“ATATÜRK DÜŞÜNCELERİNE EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”

“Atatürk düşüncelerine en çok ihtiyaç duyduğumuz süreçten geçiyoruz” diyen Başkan Yaka, “Atatürkçü düşüncenin Muğla’daki savunucuları bu konuda Muğlamızı güzelleştirmek için emek veren başkanlarımız, vekillerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, kurum ve kuruluşlarımız hepinizi şubemiz adına saygıyla selamlıyorum. Hep birlikte, yapabileceğimiz her şeyin örneklerini verdiniz. Önümüzdeki süreçte, Atatürk Düşüncesinin şemsiyesinde Atatürk ilke ve devrimlerinin yolunda ülkemizin daha yaşanabilir halde olması, haklarımızın, çocuklarımızın, geleceğimizin, kadınlarımızın daha güzel bir dünya görebilmesi için vereceğimiz mücadelede bugün güzel bir tablo oluşturduk. Biliyoruz ve görüyoruz ki, Atatürk düşüncelerine en çok ihtiyaç duyduğumuz süreçten geçiyoruz. İşçi haklarımız, memur haklarımız, kadınlarımız, çocuklarımızın sıkıntıları devam etmektedir. Bir araya geldiğimizde neler yapabileceğimizi göstermek için bu birliktelik çok önemlidir” diye konuştu.

“YOBAZ DÜŞÜNCELERİN ÜLKEMİZİ KARARTTIĞI FİKİRLERİ UNUTMADIK”

Atatürk ilke ve devrimleri ışığında herkese görev düştüğünü vurgulayan Başkan Yaka, “Daha dün Soma’da katledilen işçilerimiz unutmadık, gezideki siyasi davaların sonucunda hüküm giyen arkadaşlarımızı unutmadık. Daha dün haklarını aradıkları için üniversite öğrencilerine yapılan haksızlıkları unutmadık. Kadınlarımıza, çocuklarımızın geleceğini gasp eden faşist uygulamaları unutmadık. Yobaz düşüncelerin ülkemizi kararttığı fikirleri unutmadık. Bunun için tek ihtiyacımız olan Atatürk ilke ve devrimleri altında birleşmek, omuz omuza olmak, faşist ve yobaz iktidara karşı güçlerimizi birleştirebilmektir. Atatürkçülük milliyetçiliktir, tarımdır, sanayidir, geleceğimizdir, vicdandır. Soma’nın vicdanıdır, Gezinin vicdanıdır. Onun için el ele, omuz omuza olduğumuz zaman Atatürk ilke ve devrimleri ışığında hepimize görev düşmektedir. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 444 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.