MUĞLA BEKO MAĞAZASI AÇILDI

MUĞLA BEKO MAĞAZASI AÇILDI

Girişimci Ayşe Kazancı ve Gökhan Kazancı çiftine ait Muğla Gökser Dayanıklı Tüketim Malları Beko Mağazası Menteşe Orhaniye Mahallesinde açıldı.

A+A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Beko iş birliğinde, Arçelik Perakende Akademi desteğiyle hayata geçirilen “Beko 100 Kadın Bayi Projesi” kapsamında Menteşede faaliyet göstermeye başlayan girişimci Ayşe Kazancı Beko mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Muğla’nın Menteşe ilçesi Orhaniye Mahallesinde gerçekleştirilen açılış törenine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Mustafa Ercan, KGK Başkanı Mehtap Şeniz Çahan, Ayşe Kazancı’nın yakınları ve vatandaşlar katıldı.

“Muğlalılar Beko’nun kalitesini biliyorlar ve onların desteği ile emin adımlarla ilerleyeceğiz” diyen girişimci Ayşe Kazancı, “Mağazamız yaklaşık 5 ay önce faaliyete geçti ama açılış törenini henüz daha yeni yapabiliyoruz. Hava şartları ve pandemiden dolayı biraz bekletme kararı almıştık. Günü bugünmüş. Güzel oldu, eğlenceli ve hareketli bir açılış yaşadık. Sağ olsun sevdiklerimiz yine yanımızda. Özellikle vatandaşların ilgisi bizi çok mutlu” diye konuştu.

Muğla’da ciddi bir eksikliği giderdiklerini dile getiren girişimci Kazancı, “Eşim ile yetkili servisi işletiyorduk. Eşim yine devam ediyor.  Ben Kadın Bayı projesiyle, işletme açtım. Beko’nun 100 Kadın Bayi projesi vardı. Ciddi anlamda başvuru yapılmıştı. Muğla’da da Beko’nun eksik olmasıyla ben bu projeye başvurdum. Yaklaşık 5 yıldır Muğla’da Beko yoktu. Çünkü, Beko yıllardır kendini tanıtmış bir marka. Özellikle yurt dışında çok tercih edilen bir marka” dedi.

Açılış kurdelesini kesen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Kadın girişimcileri destekliyor, Beko Bayisinin Kazancı ailesine ve Menteşemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 1441 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.