MUĞLA DEVA AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

MUĞLA DEVA AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

DEVA Partisi ilçe başkanları, parti üyeleri iftar yemeğinde buluştu.Global Yaraşır Derneği Genel Başkanı aynı zamanda Bilim Hareketi Ege Bölge Başkanı Emrah Çay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer, Seydikemer İlçe Başkanı Orhan Ustaoğlu, Ortaca İlçe Başkanı Çetin Tatlı, Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş, Kavaklıdere İlçe Başkanı...

A+A-

DEVA Partisi ilçe başkanları, parti üyeleri iftar yemeğinde buluştu.

Global Yaraşır Derneği Genel Başkanı aynı zamanda Bilim Hareketi Ege Bölge Başkanı Emrah Çay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer, Seydikemer İlçe Başkanı Orhan Ustaoğlu, Ortaca İlçe Başkanı Çetin Tatlı, Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş, Kavaklıdere İlçe Başkanı İsa Öztürk, Salih Akar, Mehmet Gökbel, Nazım Çelik, Güllü Kocasarı Özen, eşler ve çocukları katıldı.

İftar yemeği öncesi konuşma yapan Emrah Çay, “Türkiye’de yaşanan Corona’da dolayı böyle organizasyonlar yapamıyorduk. Bundan sonra her ilçede sık sık bir araya geleceğiz. DEVA ailesi birbirinden değerli arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bu iftar yemeğinde bir araya gelmemiz bizim için büyük bir motivasyon yarattı. Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da Siyaset konu olunca İçinde olduğumuz içinden çıkılmaz hayat pahalılığı ve kötü yönetim söz konusu, fakat siyaseti bu iftarda konuşmadık ama bundan sonra yapacağımız toplantıların yol haritalarını belirledik. DEVA Partisi’ne Muğla’da büyük bir beklenti var Bunun sorumluluğunun bilincindeyiz. Tüm İlçe Başkanı arkadaşlarımız aldığımız sorumluluğun farkındayız ve son derece kararlılıkla, özveri ile Muğla coğrafyasında sahadayız. İlerleyen günlerde yeni toplantılarımız da yapacağımız çalışmaları siz değerli basın ve kamuoyuyla paylaşacağız” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 1347 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.