“Muğla Hak ettiği Yerde Değil”

“Muğla Hak ettiği Yerde Değil”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ramazan ayının rahmetli ve bereketli iklimine yaklaşıyoruz. İnşallah beraberce bayramdan önce 31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacağız" dedi.

A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde konuştu.

"Muğla'ya yapılan her hizmette mührümüz var"

Muğla'ya yapılan her hizmette mührümüz var, damgamız var. Kendimi fahri Muğlalı olarak da görüyorum. Bu vesileyle geçtiğimiz mayıs ayındaki seçimlerde yüzde 34,5 oy oranı için tüm Muğlalılara teşekkür ediyorum.

aa-20240303-33876856-33876851-cumhurbaskani-erdogan-partisinin-mugla-mitingine-katildi.jpg

"Biz bu ülkeyi 81 ilin tamamıyla kucakladık"

Biz bugüne kadar sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Alt yapı eksikleri gidermek için çalıştık, ülkemizi 21 yılda 3 kat büyüttük. Hiç kimseyi hiçbir zaman ötekileştirmedik. Her kesimden vatandaşımızın tamamını kucakladık, tamamına hizmet ettik. Kürt kardeşlerimizin hakkını da biz savunduk. Ege'ye de Doğu Anadolu'nun her karışına da yatırımları biz götürdük. Biz bu ülkeyi 81 ilin tamamıyla kucakladık. Türkiye'yi önce 2023 hedefleriyle sonra da Türkiye Yüzyılı hedefleriyle biz buluşturduk.

aa-20240303-33876216-33876211-cumhurbaskani-ve-ak-parti-genel-baskani-erdogan-mugla-mitingine-katildi.jpg

"Engelledikleri projeleri üst üste koysanız bir Muğla daha çıkar"

Bir çeyrek asır öncesinin Muğlasını gözlerinizin önüne getirin bir de şimdiki Muğla'yı. Asırlık fark göreceksiniz. Muğla şimdi dünyanın gözbebeği gelmiş bir şehre dönüşüyor. Yine de Muğla hak ettiği yerde değildir. Bu şehrin büyükşehir belediyesini 25 yıldır yöneten zihniyettir. Kendisi hiçbir şey üretmeyip köy görünümünde tutanlar, projelerimizi engellemek için de ellerinden geleni yapmışlardır. Muğla Büyükşehir Belediyesi, yargı yoluyla çok sayıda projeyi engelledi. Engelledikleri projeleri üst üste koysanız bir Muğla daha çıkar. 25 yıldır Muğla'yı köy görünümünde tutanlar bizi eleştiriyor. Muğla, Antalya'nın gerisinde kaldıysa sebebi bu zihniyettir. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Aydın hocamızı aday gösterdik. Sadece bu tercih bile hak ettiği eserlere kavuşturma konusundaki açık ifadesidir.

aa-20240303-33876173-33876172-cumhurbaskani-ve-ak-parti-genel-baskani-recep-tayyip-erdogan.jpg

"31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacağız"

Şu anda karşımdaki katılımın rakamı 50 bin. Ramazan ayının rahmetli ve bereketli iklimine yaklaşıyoruz. İnşallah beraberce bayramdan önce 31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacağız. 31 Mart'ta Türkiye'yi gerçek belediyecilikle buluşturacağız. Cumhuriyetimizin ikinci asrına yakışır yeni bir kalkınma hamlesinin startını inşallah sizlerle birlikte sandıkta vereceğiz.

aa-20240303-33876173-33876171-cumhurbaskani-ve-ak-parti-genel-baskani-recep-tayyip-erdogan.jpg

"Muğla'ya 122 milyar liralık kamu yatırımı yaptık"

Türkiye'yi 21 yıldır eser ve hizmet siyasetiyle yönetirken Muğlamıza verdiğimiz sözü tutmak için de gece gündüz çalıştık. İktidara geldiğimiz günden bu yana 122 milyar liralık kamu yatırımı yaptık. 11 bin 157 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurt binaları açtık. Şimdi de Muğla-Bodrum ve Fethiye'ye yeni spor tesisleri kazandırmak için çalışıyoruz. İhtiyaç sahiplerine 4 milyar liralık kaynakla destek olduk. 15 hastanenin de aralarında olduğu 40 sağlık tesisi inşa ettik. Muğla'nın içme suyunu garanti altına aldık. 145 bin dekar zirai araziyi sulamaya açtık, 18 bal ormanı kurduk.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından ilçe belediye başkan adaylarını da tanıttı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday: Aydın Ayaydın

Bodrum: Mehmet Tosun

Dalaman: Muhammet Karakuş

Datça: Feyzullah Gülada

Fethiye: Muhammet Kökten

Kavaklıdere: Mehmet Demir,

Köyceğiz: Kamil Ceylan

Marmaris: Serkan Yazıcı

Menteşe: Şadi Ballı

Milas: Rüştü Yiğitkaya

Ortaca: Alim Uzundemir

Seydikemer: Bayram Önder Akdenizli

Ula: Özay Türkler

Yatağan: Mustafa Toksöz

(HABER MERKEZİ)

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.