MUĞLA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ’NE İKİ AYRI ÖDÜL

MUĞLA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ’NE İKİ AYRI ÖDÜL

NEVAL ARSLAN // 12-15 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirilen fuarın bu yıl 26.düzenlendi.

A+A-

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da destekleri ile bu yıl düzenlenen fuara Türkiye’nin belli başlı tüm Seyehat Acentaları, Tur Operatörleri, Oteller, birçok ilin Kültür ve Turizm Müdürlükleri ile yabancı ülkelerden katılımcılar yer aldı.

Bu yıl ki Emitt Turizm Fuarına Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı’nın destekleriyle Muğla çatısı altında; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Olgunlaşma Enstitüsü, Seydikemer Belediyesi, Yatağan Belediyesi, Ula Belediyesi, Ortaca Belediyesi olarak stantta yer alındı.

Standa Muğla ve ilçelerin tanıtımı için broşür tanıtım CD’leri çeşitli hediyelik eşyalar ve ikramlar dağıtıldı. Ayrıca stantlarda bulunan Olgunlaşma Enstitüsü’ne ait halı tezgahı ve orada yapılan dokuma ürünler de büyük bir ilgi gördü.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Toprak ve Müdür Yardımcısı Osman Engindeniz birçok sektör profesyonellerini, seyahat şirketlerinin yetkililerini, otel yetkililerini ve turizmcileri Muğla standında konuk ederek değerlendirmeler ve görüşmeler de bulunup, yöresel hediyelik eşyalar taktim etti.

3b2a24e7-3431-42c1-a79a-afb7ed5ed431.jpg

Yanı sıra Muğla standına birçok ilin Kültür ve Turizm Müdürleri, valilikler, belediye başkanları ve vatandaşlar ziyarette bulunup, ikramlardan tadım yapıp hediyelik eşyalar aldılar.

Muğla Standı Emitt 2023 te destinasyonlar dalında en etkin tanıtımı gerçekleştiren İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Muğla olarak iki ayrı ödül aldı.

Bu haber toplam 598 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.