Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’ın asaleten ataması yapıldı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’ın asaleten ataması yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığında İl Milli Eğitim Müdürlükleri atama kararları resmi gazetede yayınlandı.

A+A-

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’ın asaleten ataması yapıldı. İl Müdürü Çay, yaptığı paylaşımda, “Şahsıma bu önemli vazifeyi tevdî eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Daha büyük bir inanç ve heyecanla çocuklarımız ve gençlerimizle birlikte Türkiye Yüzyılını inşa etmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Şu an görevde olan Milli Eğitim Müdürlerinin asaleten ataması yapıldı. Görevden alınan il müdürlerinin de görevden alınmaları Resmî Gazete’de yayınladı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine vekaleten atanan Emre Çay’ın asaleten ataması yapıldı.

İl Müdürü Çay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Burdur İl Millî Eğitim Müdürü iken 14 Haziran 2021 tarihinden itibaren Millî Eğitim Bakanlığımızca görevlendirildiğim yeryüzü cenneti Muğla'mıza; Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in tensipleri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle asaleten atandım.

Şahsıma bu önemli vazifeyi tevdî eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Daha büyük bir inanç ve heyecanla çocuklarımız ve gençlerimizle birlikte Türkiye Yüzyılını inşa etmeye devam edeceğiz.

Bizlere inanarak ve güvenerek her anlamda desteklerini esirgemeyen ve yanımızda olan tüm devlet büyüklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımız ve gençlerimizin eğitimi için hizmet etme şerefini bahşeden Rabbime de sonsuz hamd ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 520 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.