Muğla merkezli tefecilik operasyonunda yakalanan 9 zanlıdan 2'si tutuklandı

Muğla merkezli tefecilik operasyonunda yakalanan 9 zanlıdan 2'si tutuklandı

Muğla merkezli 3 ildeki tefecilik operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 2'si tutuklandı. Muğla, İstanbul ve Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda yakalanan zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden H.D. ve A.K. nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, yüksek faizle borç verip zorla tahsil eden şüphelilerle...

A+A-

Muğla merkezli 3 ildeki tefecilik operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 2'si tutuklandı. 

Muğla, İstanbul ve Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda yakalanan zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden H.D. ve A.K. nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, yüksek faizle borç verip zorla tahsil eden şüphelilerle ilgili çalışma kapsamında Muğla, İstanbul ve Diyarbakır'da belirlenen adreslere 24 Kasım'da eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, 9 zanlı yakalanmıştı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerindeki aramada borç senetleri, başkasına ait tapu, borçluların bilgilerinin yazılı olduğu ajanda, suçtan elde edildiği değerlendirilen 270 bin lira ve döviz ele geçirilmişti.

Bu haber toplam 188 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.