MUĞLA SPOR VE YATAĞANSPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

MUĞLA SPOR VE YATAĞANSPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Bölgesel Amatör Lig yeni sezon fikstürü belirlendi. Muğlaspor ve Yatağanspor’un da mücadele edeceği ligin ilk haftasında Muğlaspor deplasmanda Didim’e konuk olurken, Yatağanspor ise kendi sahasında Sivaslı Belediyespor’u konuk edecek.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig 2023-2024 Sezonu fikstürü belli oldu. Çekilen kura sonrası ligin ilk haftasında Muğla takımlarından Muğlaspor deplasmanda Saygın Yapı Didim Belediyespor ile karşılaşırken, Yatağanspor ise kendi sahasında Sivaslı Belediyespor’u konuk edecek.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden iki Muğla takımı Muğlaspor ile Yatağanspor ligin 8. Haftasında karşı karşıya gelecek.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta yer alan takımlar; Muğlaspor Kulübü, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniv. G.S.K, Yeşil Çivril Belediyespor, Sökespor Kulübü, Irlıganlıspor, Manavgat Belediyespor, Sivaslı Belediyepor, Yatağanspor, Keçiborlu Belediyespor, Kırkgöz Döşeme Altı Belediye Gençlik ve Spor,  Zoroğlu İncirliova Belediyespor, Denizli Sarayköyspor, Kumluca Belediyespor ve Didim Belediye Saygın Yapı Spor

Bu haber toplam 270 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.