MUĞLA YAĞMATİK AÇILDI

MUĞLA YAĞMATİK AÇILDI

Madeni yağ sektöründe bir Muğla markası Muğla Yağmatik düzenlenen bir açılış kokteyli ile hizmete girdi.

A+A-

Orhaniye Mahallesi 16. Sokak No:37’de düzenlenen açılış kokteyline AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, MUTSO Başkanı Mustafa Ercan, Rexoil Satış Müdürü Burak Demirgezen, Castroll Bölge Müdürü Şükrü Çam siyasi parti il ve ilçe başkanları, STK başkan ve yönetimleri ile seçkin davetli topluluğu katıldı.

Açılış kokteylinde sektöre farklı bir enerji getirmek istediklerini anlatan Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Göçer, “Bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum, onur duyuyorum. 2019 yılında basın sektörü ile girdiğimiz iş hayatına değişik bir sektör dalı olarak Muğla Yağmatik firması adı altında madeni yağlarla devam edeceğiz. Sizlerin desteği ve sevgisiyle büyümeye devam ediyoruz. Bu birlik ve beraberliğin ben ömür boyu sürmesini istiyorum. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, üzüntüler paylaştıkça azalır. Mutlu günümüzde, mutluluğumuzu paylaştığınız için hepinize minnettarım.”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise, “Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Hanım ve değerli ailesi yerel basında 3 yıldan bu yana merkezde yerel gazetelerin yarısına sahip olarak Muğla’da faaliyet gösteriyorlar. Bugüne kadar gazeteciliği bağımsız olarak, tarafsız olarak bizlerinde istediği noktada faaliyetlerini sürdürmektedir. Bun yanında da inşaat sektörün de de faaliyet gösteriyorlar. Bugünde yeni bir faaliyetleri Yağmatik adı altında işletmemizin açılışında sizlerle beraberiz. Gerçekten günümüzün ekonomik koşullarında bir iş yeri açmak kolay değil. Kendilerini bu cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Muğla Yağmatik’in Muğla’ya hayırlı olmasını dileyen AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan konuşmasında, “Göçer ailesi yaklaşık 3 yıl önce medya sektörü ile iş hayatına girdi ve bugünde Muğla Sanayii’nde çok güzel bir işin hep birlikte ilk temelini atıyoruz. Göçer ailesine hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Rabbim bol kazançlar versin. Sanayi, Muğla, esnaf ve iş hayatı Muğla’mız için çok önemli. Ben burada da başarılı olacaklarından eminim.” ifadelerine yer verdi.

Yıllardır Muğla basın sektöründe ticari faaliyetlerini sürdüren Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ltd. Şti. Muğla Gazetesi, Muğla Postası, Muğla Haber ve Muğla TV’nin ardından madeni yağ sektöründe de bir Muğla markası yaratmak için ilk adımı attı. Dünyanın sayılı madeni yağ markalarının bölge bayiliğini Muğla Yağmatik ismi altında topladı. Orhaniye Mahallesi 16. Sokak No:37’de bulunan toptan ve perakende satış noktasıyla Muğla’da madeni yağ ihtiyaçlarını karşılıyor.

Bu haber toplam 1017 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.