Muğla'da Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında gösteri maçı yapıldı

Muğla'da Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında gösteri maçı yapıldı

Muğla Valiliğince Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gösteri maçı düzenlendi.

A+A-

Cumhuriyet’in 100.yılı kutlamaları kapsamında Muğla Valiliği tarafından 100.Yıl Gösteri Maçı organize edildi. Maçta Muğla’da görev yapan protokol ile ünlü oyuncular yer aldı. Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada, son saniyelerde galibiyet golünü atan Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın takımı maçtan 7-6 galip ayrıldı.

Cumhuriyet’in 100.yılı Muğla’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Kutlamalar kapsamında Muğla Valiliği tarafından organize edilen 100.Yıl Gösteri Maçı Atatürk Stadı’nda gerçekleşti.

Muğla Valisi İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kurum müdürleri, siyasi partilerin il başkanları ve STK temsilcileri maçta görev yaptı.

Muğla Valisi İdris Akbıyık ve büyük çoğunluğu protokol üyelerinden oluşan ekip kırmızı takım, BKM oyuncuları ile STK temsilcilerinden oluşan ekip beyaz takım olarak yarıştı.

Maçı tribünden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş ve kurum müdürleri izledi.

Maçın başlangıç düdüğünden önce kırmızı takım ve beyaz takım temsilcileri birbirlerine çiçek takdim etti. Temsilciler, akabinde çiçekleri maçı yöneten kadın hakemlere hediye etti.

Cumhuriyet’in 100.yıl coşkusunun yaşandığı maçtan 7-6 galip ayrılan takım, kırmızı takım oldu.

aa-20231024-32507766-32507763-muglada-cumhuriyetin-100-yili-etkinlikleri-kapsaminda-gosteri-maci-yapildi.jpg

Kırmızı takıma galibiyet getiren golü, maçın son saniyelerinde Muğla Valisi İdris Akbıyık attı.

Maçta görev yapan ünlü yönetmen, sinema sanatçısı Yılmaz Erdoğan, ünlü oyuncu Ersin Korkut ve BKM oyuncuları da büyük ilgi gördü.

Maçın ardından gazetemize açıklama yapan Muğla Valisi İdris Akbıyık, “Cumhuriyet’imizin 100.yılını tüm yurtta olduğu gibi Muğla’da da coşkuyla kutluyoruz. 100.yılda yüzlerde programımız var. Tüm protokol üyelerimiz, STK temsilcilerimiz ve ünlü sanatçıların katılımıyla bir maç organize ettik. Bu da programlarımızdan bir tanesiydi. Muğla’nın emektar futbolcuylarıyla, şöhretler karması, bürokrasi ve siyasi parti temsilcilerimizle birlikte bir maç yaptık. Maç centilmence, dostluk içerisinde geçti. Sanat, spor ve her alanda Cumhuriyet’imizin 100.yılını Muğla halkına yakışır bir şekilde coşkuyla kutlayacağız” dedi.

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.