MUĞLA'DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI YAPAN 12 KİŞİ TUTUKLANDI

MUĞLA'DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI YAPAN 12 KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla’da göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti olaylarının engellenmesi ve düzensiz göç hareketlerinin kontrol altına alınması amacıyla 01 - 04 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda 12 göçmen kaçakçılığı olayına müdahale edildi, 68 düzensiz göçmen yakalandı.

A+A-

Muğla ilinde göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti olaylarının engellenmesi ve düzensiz göç hareketlerinin kontrol altına alınması amacıyla 01 - 04 Ağustos 2023 tarihleri arasında operasyonlar düzenlendi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonlarda 12 göçmen kaçakçılığı olayına müdahale edildi, olaylarda 68 düzensiz göçmen yakalandı.

Bu kapsamda; göçmen kaçakçılığı olaylarına karışan 21 şüpheliden 12’si tutuklandı, 9 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Göçmen Kaçakçılığı olaylarında kullanılan 6 araç, 2 bot, 2 bot motoru ve muhtelif malzemeler ele geçirildi. Yakalanan 68 düzensiz göçmen sınır dışı edilmek üzere Ula Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı yapılan açıklamada, Muğla ilinde toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti olaylarının engellenmesi ve düzensiz göç hareketlerinin kontrol altına alınması maksadıyla çalışmalara kararlılıkla devam edileceği kaydedildi.

 

Bu haber toplam 200 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.