MUĞLA’DA SERVİS ARAÇLARI DENETLENDİ

MUĞLA’DA SERVİS ARAÇLARI DENETLENDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte servis araçları ve servis şoförleri denetlendi.

A+A-

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim yılının 11 Eylül Pazartesi günü başlaması ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Trafik Timleri tarafından sorumluluk sahasında bulunan okullarda görevli öğretmen ve öğrencilerin huzur ve güven içerisinde eğitim öğretim faaliyetlerini yapması hedeflendi.

Bu kapsamda;  Trafik Timleri tarafından servis araçlarının denetimi ile servis şoförlerinin kontrolleri yapıldı. Asayiş timleri tarafından okul çevresi bulunan internet cafe, kahvehane, oyun salonları, alkollü içki ve sigara satışı yapılan işletmelerde gerekli kontroller yapılarak öğretmen ve öğrencilerin güvenli eğitim ve öğretim ortamının sağlanması için tüm tedbirler alındı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından, eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerin güven içerisinde eğitimlerine devam etmesi için denetim, kontrol, eğitim ve seminerlere aralıksız devam edileceği bildirildi.

 

 

Bu haber toplam 406 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.