13. Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanı Hakan İnan ile Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Levent Optik Sahibi Levent Akyer, Ankara’da yapılan 1. Olağan Genel Kurulda, Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği Merkez Yönetim Kurulu’na seçildi.

Başkan Sarıhan’dan Rusya Pazarı İçin Kritik Girişim Başkan Sarıhan’dan Rusya Pazarı İçin Kritik Girişim

Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği, 1. Olağan Genel Kurulu’nu Ankara’da gerçekleştirdi.

Mavi ve beyaz olmak üzere iki listenin yarıştığı genel kurulda beyaz liste ile seçime katılan Bursa Optisyen ve Gözlükçüler Oda Başkanı Ergün Karaçanak, Birlik Başkanlığı’na seçildi.

  1. Bölge Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanı Hakan İnan ile Muğla Optisyen ve Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akyer, Genel Kurulda Muğla’dan iki isim olarak Merkez Yönetim Kurulu’na seçildi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Levent Akyer “Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliğinin 1. seçimli Olağan Genel Kurulunu Ankara’da gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte kıymetli meslektaşlarımızın sorunlarını önerilerini ve taleplerini Ankara’da çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.