MUĞLALI BALIKÇILAR DEPREMZEDELER İÇİN “VİRA BİSMİLLAH” DİYECEK

MUĞLALI BALIKÇILAR DEPREMZEDELER İÇİN “VİRA BİSMİLLAH” DİYECEK

NEVAL ARSLAN// Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda Muğlalı balıkçılar depremzedelere destek için 22 Şubat Çarşamba günü ağlarını denize atacak. Balıkçılar, balık satışından elde edilen geliri depremzedeler için bağışlayacak.

A+A-

Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı.

7,7 büyüklüğündeki ilk deprem Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de meydana geldi. 7,7'lik bu depremin ardından saat 13.24'te bir sarsıntı daha meydana geldi. Merkez üssü Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7,6 olarak kaydedildi.

İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis ve Malatya'da büyük yıkıma yol açtı.

Türkiye iki büyük deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışıyor. Depremzedeler için başlatılan yardım kampanyalarına Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden de destekler devam ediyor.

3-004.jpg

BU SEFER AĞLAR DEPREMZEDELER İÇİN ATILACAK

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda Muğlalı balıkçılar depremzedelere destek için 22 Şubat Çarşamba günü ağlarını denize atacak.

Büyük ve küçük balıkçılar ile su ürünleri kooperatiflerinin katılacağı kampanyada tutulan balıklar Perşembe günü üç noktada mezatla satışa sunulacak.

Balıkçılar, balık satışından elde edilen geliri Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) depremzedeler için bağış yapacak.

Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre tutulan balıklar düzenlenen mezatla satışa sunulacak.

Tüm hayırseverlerin davet edildiği mezatın noktaları şöyle:

23 Şubat Perşembe günü saat 12:00 Gündoğan Balıkçı Barınağı/Bodrum, saat 15:00 Güllük Balıkçı Barınağı/ Milas ve 25 Şubat Cumartesi günü saat 14:00 Marmaris Selimiye Balıkçı İskelesi.”

 

Bu haber toplam 354 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.