Muğlalı esnaftan engellilere anlamlı destek

Muğlalı esnaftan engellilere anlamlı destek

Sinem KarakayaMuğla’nın Yatağan ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Fatihcan Pınar, biriktirdiği pet su şişelerinin mavi kapaklarıyla engellilere umut olarak, biriktirdiği 75 bin kapak karşılığında aldığı tekerlekli engellilerin kullanımı için bağışta bulundu. Mavi Kapakları toplayarak bağışlarına devam edeceğini dile getiren Fatihcan Pınar herkesten aynı duyarlılığı beklediğini belirtti.Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla’nın Yatağan ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Fatihcan Pınar, biriktirdiği pet su şişelerinin mavi kapaklarıyla engellilere umut olarak, biriktirdiği 75 bin kapak karşılığında aldığı tekerlekli engellilerin kullanımı için bağışta bulundu. Mavi Kapakları toplayarak bağışlarına devam edeceğini dile getiren Fatihcan Pınar herkesten aynı duyarlılığı beklediğini belirtti.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Kaptan Sürücü Kursu da  kayıtsız kalmayarak engelliler için mavi kapak toplamaya başladı. İşletme Sahibi Yavuz Benzer, mavi kapakları toplamaya devam ederek Fatihcan Pınar’a ulaştıracağını belirtti. Benzer, “Fatihcan Pınar kardeşimizi bu duyarlı davranışından ötürü tebrik ederim. Desteklerimiz sürecek” dedi.  

Herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini söyleyen Yavuz Benzer, “Duyarlı bir esnaf olarak bir destek de biz vermek istedik ve bunun için mavi kapak biriktirdik. Kısa bir süre içerisinde elimizden geldiğince çok kapak toplamaya çalıştık. Mavi kapakları toplanmaya devam edip elimizden geldiğince engelli arkadaşlarımıza destek olmaya çalışacağız. Tüm Muğla olarak bu konuda duyarlı davranmamız gerektiğini düşünüyorum. Az çok demenden herkes kapak toplasa çok güzel şeylere vesile olabilir. Herkes şişe kapaklarını çöpe atarken birilerine faydalı olabilirim diye düşünmeli ve o kapakları biriktirmeli. Birlik olduktan sonra yapılmayacak hiçbir şey yok. Biz Menteşe’den yardım elimizi uzatmaya hazırız. Tüm esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı bu güzel yardım kampanyası için kolları sıvamaya davet ediyorum” dedi.

Öte yandan Muğla’da engelli ehliyeti veren tek sürücü kursu olduklarını söyleyen Yavuz Benzer, bu tarz konulara duyarsız kalamadıklarını da belirtti.

Bu haber toplam 291 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.