MUĞLALI GÜREŞÇİLER SERBEST STİLDE DÖRT MADALYA KAZANDI

MUĞLALI GÜREŞÇİLER SERBEST STİLDE DÖRT MADALYA KAZANDI

14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen U11-U13 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 2 Altın, 2 Bronz madalya kazanan güreşçiler takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.

A+A-

Şampiyonaya Serbest Stilde 15 sporcu ile katılım sağlayan Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü güreşçilerinden İsmail Alp Yetgin 62 kg'da, Ahmet Eren Sarıkaya ise 57 kg'da Türkiye Şampiyonu olurken, İlker Büyükkınıklı 44 kg'da, Erhan Dizmek ise 88 kg'da Türkiye Üçüncüsü oldular ve takım halinde Türkiye Şampiyonu oldular.

GREKOROMEN STİLDE İKİ MADALYA

14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Şanlıurfa'da düzenlen Şehit Hışırlı U11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasına 25 güreşçi ile katılan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi sporcularından Yağızalp Karaçor 30 kg'da Türkiye İkincisi, Miri Can Güven ise 34 kg'da Türkiye Üçüncüsü oldu.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş yaptığı açıklamada "Muğla'mızdan güreş branşında yeni madalyalar ve yeni şampiyonluklar gelmeye devam ediyor. Çalışmalarımız meyvelerini vermeye devam ediyor. Türkiye Şampiyonalarından altı madalya ile dönen güreşçilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 321 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.