Muğla’nın jeotermal potansiyeli konuşuldu

Muğla’nın jeotermal potansiyeli konuşuldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu üyeleri, saha araştırmaları için Muğla’ya geldi. Muğla jeotermal enerji santralleri konusunda Türkan Saylan Çağdaş̧ Yaşam Merkezinde sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, gazetecilere yaptığı açıklamada, jeotermal enerji komisyonunun Aydın, Denizli ve Manisa’nın ardından çalışmalarını Muğla’da...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu üyeleri, saha araştırmaları için Muğla’ya geldi. Muğla jeotermal enerji santralleri konusunda Türkan Saylan Çağdaş̧ Yaşam Merkezinde sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, gazetecilere yaptığı açıklamada, jeotermal enerji komisyonunun Aydın, Denizli ve Manisa’nın ardından çalışmalarını Muğla’da sürdürdüğünü belirtti.

Muğla’da şu ana kadar bilinen kaynaklarda su sıcaklığının çok fazla olmadığını dile getiren Öztunç, “Yeni teknolojilerle Muğla’yı da bu konuda değerlendirmek isteyebilirler. Biz hazırlayacağımız komisyon raporunu kamuoyunun bilgisine sunacağız. Genel başkanımıza ve MYK’mıza sunacağız. Bakanlığa gönderip, TBMM’ye teslim edeceğiz. Mecliste bu konuya ilişkin bir araştırma komisyonu kurulmasını talep edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 209 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.