MUĞLASPOR 16 FUTBOLCU İLE ANLAŞMA SAĞLADI

MUĞLASPOR 16 FUTBOLCU İLE ANLAŞMA SAĞLADI

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk parolasıyla transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetimi, basınla bir araya gelerek transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı, şimdiye kadar 16 futbolcu ile anlaştıklarını, 7 ya da 8 oyuncuyla daha anlaşma sağlayacaklarını söyledi.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Muğlaspor, şampiyonluk parolasıyla çıktığı yolda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetimi, Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Menaf Kıyanç, şunları söyledi:

“Yönetim kurulumuz çok ciddi bir şekilde çalışıyor. Her şeyin hesabını gerebilecek durumdayız. Bu takımın şampiyon olması gerekiyor. Biz kamuoyundan destek istiyoruz. Şampiyon olmak için birlik olalım beraber olalım. Geçmiş başkanların hiçbiriyle hiçbir olumsuzluğumuz yok. Hepsini destekledim ben. Gerek mali açıdan gerek sistemsel açıdan gerekse sportif açıdan bu 3 ayağın sağlam olması için ne olması gerekiyorsa onu uygulamaya çalışıyoruz. Ciddi bir zaman harcıyoruz. Muğlaspor’u sadece futbol takımı olarak görmemek lazım. Muğlaspor bir markadır.”

“TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ”

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı, şimdiye kadar 16 futbolcu ile anlaştıklarını, 7 ya da 8 oyuncuyla daha anlaşma sağlayacaklarını söyledi.

Eskihisarlı, şunları söyledi:

“Yönetim kurulumuzun bize verdiği bütçeye yönelik transfer çalışmalarımıza başladık. Şuanda 16 tane futbolcumuzla anlaşmış bulunmaktayız. Bunlardan bir tanesi Anıl Yörük. Daha önce kadromuzda bulunan bir oyuncumuz. Bunlardan 3 isim yine geçen sene kadromuzda bulunan oyunculardı. Onun dışında çeşitli kulüplerden transferlerle birlikte toplam 16 futbolcumuzla anlaşmış bulunmaktayız. Kaleci olarak 4 kaleci kadromuz olacak. Bunlardan 2 tanesi yine alt yapıda 17 ve 18 takımlarının kalelerini koruyan kardeşlerimizde A takım kadrosunda yer alacak. Kalecilerle birlikte 18 kişilik bir kadro oluşturmuş bulunuyoruz. Kadroda 7 ya da 8 oyuncuyla daha anlaşma sağlayacağız. Titizlikle çalışıyoruz.”

“LİGE EN İYİ ŞEKİLDE GİRECEĞİZ”

Transfer yaparken sadece oyunculuğa değil karaktere de baktıklarını söyleyen Eskihisarlı, “Bir yandan TFF’nin 2023-2024 sezonunun yapılanmasıyla ilgili kararı bekliyoruz. Geçen sene 2000 doğumlu ve üstü 5 oyuncuyu kadroda bulundurma, 92 ve üstü de 5 oyuncuyu kadroda bulundurma zorunluluğu vardı. Bunlar 1 yıl artınca 93 ve 2001’e çıktı. Biz de bu şekilde olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendi adımıza çok iyi transferler yaptığımıza inanıyoruz. Genel olarak liglerinde şampiyon olmuş ya da başarı göstermiş oyuncuların üzerinde gittik. Sadece oyunculuk değil, karakterlerini de çok araştırıyoruz. Bu konuda ince eleyip sık dokuyoruz. Ödeme noktasında da yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Oyuncular imza attığı dakikada ödemelerinin en az yüzde 40’ını aldılar. Ağustos ayında toplanmayı, 10 günlük kampa gitmeyi planlıyoruz. Gideceğiz ve dönüp çalışmalarımızı sürdürüp lige en iyi şekilde gireceğiz” dedi.

 

 

Bu haber toplam 296 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.