MUĞLASPOR 2-1 MAĞLUP ETTİ

MUĞLASPOR 2-1 MAĞLUP ETTİ

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) lider takımı Muğlaspor, ligin 11.haftasında Zoroğlu İncirliova Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Maç öncesi Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Maçta Muğlaspor 2 penaltıdan yararlanamadı.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) lider takımı Muğlaspor, bu hafta Zoroğlu İncirliova Belediyespor’u konuk etti.

Karşılaşma başlamadan önce Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan askerler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Maça şanssız başlayan Muğlaspor bulduğu birçok gol pozisyonunu ve 2 penaltıyı değerlendirmedi. Yeşil beyazlılar ilk yarıyı 1-0 mağlup tamamladı.

İkinci yarı fırsat yakalayan Muğlaspor, Abdulkadir Özdemir ve Şerif Ali Eğilmez’in kaydettiği gollerle durumu 2-1 yaptı.

Tüm şansızlıklara rağmen maçta kazanan taraf Muğlaspor oldu.

Maçı altın değerinde 3 puanla tamamlayan Muğlaspor’da, yönetim, teknik kadro ve futbolcular tek yürek olarak galibiyet sevinci yaşadı.

Karşılaşmayı Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, siyasi parti temsilcileri, Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetimi ile çok sayıda taraftar izledi.

Bu haber toplam 258 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.