MUĞLASPOR ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA: 2-1

MUĞLASPOR ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA: 2-1

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta lider olan Muğla spor, en yakın rakibi Manavgat Belediye spor 'u kendi sahasında 2-1 mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Yeşil beyazlı takım, böylece şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladı.

A+A-

Şampiyonluk için Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele veren ve lider olan Muğlaspor, bu hafta kendi sahasında Manavgat Belediyespor'u konuk etti.

Büyük bir heyecana sahne olan maçta, Muğlaspor kendisine en yakın rakibi Manavgat Belediyespor'u 35 numara Batuhan Yokuş’un bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

Yeşil beyazlı takım, böylece şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladı.Bu skorla Muğlaspor ile Manavgat Belediyespor arasındaki puan farkı 4'e yükseldi.

TRİBÜNLER HINCA HINÇ DOLDU

Öte yandan Muğla halkı, Muğlaspor'un şampiyonluk yolundaki destek talebinikarşılıksız bırakmadı. Atatürk Stadyumundaki açık tribün, 2016 yılında şampiyon olduğu sezon Uşakspor maçından bu yana ilk defa hınca hınç doldu.

Maçı; Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, siyasi partilerin belediye başkan adayları, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda taraftar izledi.

Bu haber toplam 223 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.