Muğlaspor, kadrosunu iki isimle daha güçlendirdi

Muğlaspor, kadrosunu iki isimle daha güçlendirdi

Gerçekleştirdiği transferlerle Bölgesel Amatör Lig’e damga vuran Muğlaspor, SY Didim Belediyespor forması giyen 23 yaşındaki stoper Mustafa Çay ve Belediye Bolvadin Termalspor forması giyen 20 yaşındaki sağ bek Erdoğan Yiğit Doğan’ı kadrosuna dahil etti.

A+A-

Muğlaspor, kadrosunu iki isimle daha güçlendirdi.

Yeşil-beyazlılar, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon SY Didim Belediyespor forması giyen 23 yaşındaki stoper Mustafa Çay ve Belediye Bolvadin Termalspor forması giyen 20 yaşındaki sağ bek Erdoğan YiğitDoğan’ı  kadrosuna dahil etti.

Futbola Çamdibigücü altyapısında başlayan Mustafa Çay; Beşiktaş ve Demir Grup Sivasspor altyapı takımlarında forma giydi. 52 Orduspor formasıyla profesyonel olan genç futbolcu, 3. Lig’de Kozanspor formasıyla da mücadele etti. BAL’da ise Salihli Belediyespor, Şırnak İdmanyurdu, Siverek Belediyespor ve Didim Belediyespor formalarını terletti. Geride bıraktığımız sezonda Didim forması altında 26 maçın tamamına 11’de başlayan başarılı savunmacı, 2 gol kaydetti. Futbol kariyerinde ise UEFA Gençlik Ligi , U-19 Süper Ligi, Ziraat Türkiye Kupası, 3. Lig ve BAL’da toplamda 121 maça çıkan Mustafa Çay, 10 gol kaydetti.

Genç futbolcu Erdoğan Yiğit Doğan ise Bucaspor 1928, Manisa FK ve Nazilli Belediyespor formalarıyla akademi liglerinde mücadele etti. Genç sağ bek, BAL’da Manisa Yıldızspor ve Belediye Bolvadin Termalspor formalarını giydi.

Muğlaspor Kulübü Başkanı MenafKıyanç, Başkan Vekili İbrahim Güngör, Genel Kaptan Av. Yiğit Salih Tozlu, Basın Sözcüsü Barış Yayman ve Futbol Direktörü Ozan Özkan’ın katılımıyla Mustafa Çay ve Erdoğan Yiğit Doğan için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi.

İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Mustafa Çay, ‘’Muğlaspor ailesine katıldığım için çok heyecanlı ve gururluyum. Takımıma katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Muğlaspor forması altında şampiyonluk yaşamak için buradayım. Hep birlikte Muğlaspor'u zaferlere taşıyacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Genç futbolcu Erdoğan Yiğit Doğan ise yaptığı açıklamada, ‘’20 yaşında genç bir futbolcu olarak kariyerimde yeni bir sayfa açmak ve potansiyelimi en üst seviyeye çıkarmak için buradayım. Muğlaspor gibi bir kulüpte oynamak, benim için gerçekten büyük bir onur. Kendimi geliştirmek ve takımın başarısına katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sezon sonu şampiyonluk hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 273 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.