MUĞLASPOR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU ERTELENDİ

MUĞLASPOR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU ERTELENDİ

Sinem KarakayaErol Kapiz’in ani istifasıyla olağanüstü günler yaşanan Muğlaspor’da başkanlığa Kapiz’in döneminde Başkan Yardımcısı olan Hüseyin Nizamoğlu getirildi. Genel Kurula kadar Hüseyin Nizamoğlu’nun başkanlık yapacağı Muğlaspor’da, yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul pandemi dolayısıyla ertelendi.Muğlaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:“Kulübümüzün Yönetim Kurulu tarafından Muğla...

A+A-

Sinem Karakaya

Erol Kapiz’in ani istifasıyla olağanüstü günler yaşanan Muğlaspor’da başkanlığa Kapiz’in döneminde Başkan Yardımcısı olan Hüseyin Nizamoğlu getirildi. Genel Kurula kadar Hüseyin Nizamoğlu’nun başkanlık yapacağı Muğlaspor’da, yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul pandemi dolayısıyla ertelendi.

Muğlaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüzün Yönetim Kurulu tarafından Muğla Valiliği’ne yapılan Olağanüstü Genel Kurul talebi sonrasında Covid-19 önlemlerine istinaden genel kurulun yapılmayacağı kulübümüze bildirilmiştir. Dünya Sağlık Örgütü tarafından ilan edilen pandeminin sona ermesi ve hayatın normal seyrine dönmesi durumunda alınacak yeni kararlar doğrultusunda genel kurul sürecimizi planlayacağız.”

Bu haber toplam 199 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.