Muğlaspor, Tekin ile yollarını ayırdı

Muğlaspor, Tekin ile yollarını ayırdı

Sinem KarakayaLige Egemen Urhan ile başlayan Muğlaspor, şimdi de Tevfik Ata Tekin ile yollarını ayırdı. Egemen Urhan’ın ayrılması ile takımın başına getirilen Tevfik Ata Tekin takımın kötü gidişine dur diyemedi. Yeşilbeyazlılar, Tekin ile çıktığı bütün maçlardan mağlubiyetle ayrıldı.Muğlaspor Kulübü tarafından şu açıklama yapıldı:“Teknik Direktörümüz Tevfik Ata Tekin, dün akşam saatlerinde görevden ayrılmak istediğini belirterek...

A+A-

Sinem Karakaya

Lige Egemen Urhan ile başlayan Muğlaspor, şimdi de Tevfik Ata Tekin ile yollarını ayırdı. Egemen Urhan’ın ayrılması ile takımın başına getirilen Tevfik Ata Tekin takımın kötü gidişine dur diyemedi. Yeşilbeyazlılar, Tekin ile çıktığı bütün maçlardan mağlubiyetle ayrıldı.

Muğlaspor Kulübü tarafından şu açıklama yapıldı:

“Teknik Direktörümüz Tevfik Ata Tekin, dün akşam saatlerinde görevden ayrılmak istediğini belirterek istifasını yönetimimize iletmiştir. Bugün öğlen saatlerinde Başkanımız Hüseyin Nizamoğlu önderliğinde toplanan Yönetim Kurulumuz, teknik direktörümüz Tevfik Ata Tekin'in istifasının kabulüne karar vermiştir. Sayın Tevfik Ata Tekin'e bugüne kadar kulübümüze yapmış olduğu hizmetler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.”

Bu haber toplam 251 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.