Muğlaspor’a 4 yeni transfer

Muğlaspor’a 4 yeni transfer

Misli.com 3. Lig 4. Grup temsilcisi Muğlaspor, yeni transferlerine devam ederken Polat Etek, Mümin Aysever ve Burak Yılmaz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.  Öte yandan transferin son gününde kadrosunu 4 isimle güçlendiren Muğlaspor, sol bek-sol kanat Bülent Kalecikli, ön libero Altan Kılıç, orta saha Berkant Kavzar ve orta saha Emirhan Çalışkan’ı kadrosuna dahil etti.Futbolcular, Kulüp Başkanımız Hüseyin Nizamoğlu ve...

A+A-

Misli.com 3. Lig 4. Grup temsilcisi Muğlaspor, yeni transferlerine devam ederken Polat Etek, Mümin Aysever ve Burak Yılmaz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.  Öte yandan transferin son gününde kadrosunu 4 isimle güçlendiren Muğlaspor, sol bek-sol kanat Bülent Kalecikli, ön libero Altan Kılıç, orta saha Berkant Kavzar ve orta saha Emirhan Çalışkan’ı kadrosuna dahil etti.

Futbolcular, Kulüp Başkanımız Hüseyin Nizamoğlu ve yönetici Deniz Akgün’ün hazır bulunduğu imza töreniyle kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Muğlaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ Futbolcularımızdan Polat Etek, Mümin Aysever ve Burak Yılmaz ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.  Muğlaspor Kulübüne bu zamana kadar yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol kariyerlerinde başarılar diliyoruz. Yeni futbolcularımız da kadromuza dâhil oldu. İkinci yarı için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.”

Bu haber toplam 320 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.