Muğlaspor’a yeni forvet oyuncusu

Muğlaspor’a yeni forvet oyuncusu

Sinem KarakayaTFF 3. Lig 4. Grupta mücadele ederek henüz 8 puan toplayabilen Muğlaspor, ligdeki kötü gidişatına son vermek için kadrosuna yeni bir oyuncu dahil etti. Yeşil beyazlılar, forvet oyuncusu Yeldar Yamaç ile sözleşme imzaladı.Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, Mali Asbaşkan Serdar Sungur, Basın Sözcüsü Osman Pala ve Genel Kaptan Evşin Karacan'ın katıldığı imza töreninde deneyimli santrafor Yeldar Yamaç, Muğlaspor’a dahil oldu.GÖRÜŞMELERİMİZ...

A+A-

Sinem Karakaya

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele ederek henüz 8 puan toplayabilen Muğlaspor, ligdeki kötü gidişatına son vermek için kadrosuna yeni bir oyuncu dahil etti. Yeşil beyazlılar, forvet oyuncusu Yeldar Yamaç ile sözleşme imzaladı.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, Mali Asbaşkan Serdar Sungur, Basın Sözcüsü Osman Pala ve Genel Kaptan Evşin Karacan'ın katıldığı imza töreninde deneyimli santrafor Yeldar Yamaç, Muğlaspor’a dahil oldu.

GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Tecrübeli ve ataklı bir oyuncuyu kadrolarına dahil ettiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, “Gol atamadığımız birçok maç oldu. Bu noktada takviyeler yapıyoruz. Yeldar Yamaç, ligi bilen, tecrübeli ve ataklı bir futbolcu. Güçlü takviyelerle yolumuza devam edeceğiz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Kadroya dahil olacak yeni isimleri de ilerleyen süreçte açıklayacağız. Ertelenen maçlarımıza yeni oyuncularımızı oynatamıyoruz ama 2. yarı yolumuza güçlü bir şekilde devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 245 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.