MUĞLASPOR’A ZİYARETLER SÜRÜYOR

MUĞLASPOR’A ZİYARETLER SÜRÜYOR

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü, oğulları Mehmet ve Hüseyin Çetinözlü ile derneğin yönetim kurulu üyeleri, Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu.

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki günlerde başlayacak olan Muğlaspor’a kişi, kurum ve kuruluşların ziyaretleri devam ediyor.

Çok sayıda ziyaretin gerçekleştiği Muğlaspor’un önceki günkü konukları Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü, oğulları Mehmet ve Hüseyin Çetinözlü ile derneğin yönetim kurulu üyeleri oldu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü, Muğlaspor’un şehrin çok büyük bir değeri olduğunu belirterek, Menaf Kıyanç başkan ve ekibinin kulübü çok iyi yerlere getireceğini ifade etti. Başkan Çetinözlü, Muğlaspor’a yeni sezonda başarılar diledi.

Başkanın oğulları Hüseyin ve Mehmet’e Muğlaspor forması hediye eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaj Kıyanç’ta, “Bu tür ziyaretler bizleri çok mutlu ediyor. Sayın Başkan, yönetim kurulu üyeleri ile Hüseyin ve Mehmet’e ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Kulübümüzün şehirle bütünleşme konusunda çok ciddi çalışmalar yaptık. Takımımız önümüzdeki sezon hazırlıklarına Salı günü başlayacak. Muğlalı hemşehrilerimize bizlere verdikleri destek nedeniyle yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim’ dedi.

Bu haber toplam 218 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.