Muğlaspor’da Akbulut dönemi başlıyor

Muğlaspor’da Akbulut dönemi başlıyor

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, üstü üste gelen ayrılıkların ardından şimdi de Teknik Direktör Mehmet Akbulut ile sözleşme imzaladı.Sinem KarakayaTFF 3. Lig 4. Grupta mücadele ederek, ligin ilk yarısını 8 puanla tamamlayan Muğlaspor, üst üste yaşanan ayrılıkların ardından Teknik Direktör Mehmet Akbulut ile sözleşme imzaladı.Akbulut'un yardımcılıklarını Çetin Demir ve Nuri İhsan Erdoğan yapacak.Yeşil beyazlı kulüp tarafından...

A+A-

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, üstü üste gelen ayrılıkların ardından şimdi de Teknik Direktör Mehmet Akbulut ile sözleşme imzaladı.

Sinem Karakaya

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele ederek, ligin ilk yarısını 8 puanla tamamlayan Muğlaspor, üst üste yaşanan ayrılıkların ardından Teknik Direktör Mehmet Akbulut ile sözleşme imzaladı.

Akbulut'un yardımcılıklarını Çetin Demir ve Nuri İhsan Erdoğan yapacak.

Yeşil beyazlı kulüp tarafından şu açıklama yapıldı:

“Muğlaspor'umuz, teknik direktör Mehmet Akbulut ile sözleşme imzaladı. Atılan imza sonrası her iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulunan teknik direktörümüz, daha sonra futbolcularımızla bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi.”

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.