MUĞLASPOR’DAN ANKARA ÇIKARMASI

MUĞLASPOR’DAN ANKARA ÇIKARMASI

Bölgesel Amatör Lig'e şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Muğlaspor'un Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Başkan Vekili İbrahim Güngör, Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı, Diğer Branşlar Şube Sorumlusu İlker Barış Kalaç, Basın Sözcüsü Barış Yayman, Genel Kaptan Av. Yiğit Salih Tozlu, Mali Komite Üyeleri Oral Kaplan, Raif Özdemir, Sosyal Komite Üyeleri Aşkın Fahri Gezici, Aykut Asar, Kurtuluş Aktaş ve Kulüp Müdürü Adem Korkmaz'dan oluşan heyet iki gün boyunca Ankara'da önemli ziyaretlerde bulundu.

Yeşil-beyazlı yönetim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Altunsoy, Spor Kulüpleri Daire Başkanı Emre Şahin ve Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyelerinden Futbol Altyapı Sorumlusu Cengiz Kaya ile görüşme gerçekleştirdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Muğlaspor’un sportif, altyapı ve tesisleşme çalışmaları hakkında bilgiler de aktarıldı.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Anıtkabir’e giderek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. Aslanlı yoldan yürüyen yeşil-beyazlı yönetim, Atatürk'ü ebedi istirahatgahında andı.

Muğlaspor yönetimi, Anıtkabir ziyareti sonrasında 2. TBMM binası ve Cumhuriyet Müzesi’ni de ziyaret etti.

Bu haber toplam 246 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.