MUĞLASPOR’DAN TARAFTARLARINA CUMHURİYET HEDİYESİ: 2-0

MUĞLASPOR’DAN TARAFTARLARINA CUMHURİYET HEDİYESİ: 2-0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Muğlaspor, ligin 3.haftasında ağırladığı Yeşil Çivril Belediyespor'u ağırladı. Yeşil beyazlı takım, Cumhuriyet'in 100.yılında rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Muğlaspor, ligin ilk iç saha maçında Yeşil Çivril Belediyespor'u Atatürk Stadında ağırladı.

Büyük heyecana sahne olan maçı; Muğla Valisi İdris Akbıyık, CHP Milletvekili Cumhur Uzun, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban,  Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıvanç ve yönetimi ile kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda taraftar izledi.

snm-2837.jpg

Maçtan önce konuşma yapan Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Cumhuriyet’in 100.yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Muğlaspor’umuzu hep birlikte elele gönül birliği ile tarihinde elde ettiği başarıların da üzerine koyarak hak ettiği yere getireceğiz. Başarıyı elde etmek elbette kolay değil fakat inanmak başarmanın yarısıdır. Biz ekip olarak buna canı gönülden inanıyoruz. Daha önce başardık, şimdi de başaracağız. ‘O sene, bu sene’ Hep birlikte başaracağız. Biz yönetim olarak inandık, siz de inanın” diye konuştu.

snm-2748.jpg

Yeşil beyazlı ekip, Cumhuriyet'in 100.yılına özel sahaya Atatürk tişörtüyle çıktı.

Muğlaspor'un ataklarıyla başlayan maçta, yeşil beyazlı ekip birçok pozisyon kaçırmasına rağmen aradığı golü 45+4'de 10 numara Muhammet Ali Aydın'ın atmasıyla buldu.

İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Muğlaspor, ikinci yarıda da üstün bir oyun sergiledi.

Yeşil beyazlı takım, 87.dakikada 35 numara Batuhan Dinçer Yokuş'un bulduğu golle durumu 2 -0  yaptı.

Karşı tarafa fırsat vermeyen Muğlaspor, rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Taraftarlarına Cumhuriyet’in 100.yılı hediyesi veren Muğlaspor, maçın ardından galibiyeti şarkılar eşliğinde kutladı.

Bu haber toplam 235 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.