Muğla’ya 1350 kişilik yurt müjdesi

Muğla’ya 1350 kişilik yurt müjdesi

Sinem KarakayaAk Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ile Yelda Erol Gökcan, öğrencilere müjde verdi. Muğla’nın Menteşe ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bin 350 kapasitelik yeni yurt ve tesisler kazandırılıyor.3. Etap kapsamında yapılacak olan yurtta; 3 Öğrenci Bloğu, Sosyal Tesis Binası, Konferans Salonu ve Eğitim Salonları, Kapalı Spor Salonu, Açık Spor Tesisleri yer alacak.Ak Parti Muğla İl Başkanlığı sosyal medya...

A+A-

Sinem Karakaya

Ak Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ile Yelda Erol Gökcan, öğrencilere müjde verdi. Muğla’nın Menteşe ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bin 350 kapasitelik yeni yurt ve tesisler kazandırılıyor.

3. Etap kapsamında yapılacak olan yurtta; 3 Öğrenci Bloğu, Sosyal Tesis Binası, Konferans Salonu ve Eğitim Salonları, Kapalı Spor Salonu, Açık Spor Tesisleri yer alacak.

Ak Parti Muğla İl Başkanlığı sosyal medya hesabından duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“İl Başkanımız Kadem Mete, Milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan'ın girişimleri ile Muğla'mıza yeni yurt ve tesisler kazandırılıyor. İlimize kazandırılan tesisler için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere , Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ilgili kurum yöneticilerimize ilimiz adına teşekkür ediyoruz. Muğla Merkeze 1350 Kişilik Daha Yurt Yapılıyor. Muğla Merkez-Karadağ bölgesinde 100 dönüm arazi üzerinde 1. Etap 2024 kişilik,%98’i tamamlanmış, 2. Etap 2024 Kişilik %85 tamamlanmış durumdadır. 3.Etap  1350 kişilik İhalesi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapıldı. İşin yapımı için 600 gün süre verildi.2022 yılında tamamlanacak. 3.Etap Kapsamında; 3 Öğrenci Bloğu, Soyal Tesis Binası, Konferans Salonu ve Eğitim Salonları, Kapalı Spor Salonu ve Açık Spor Tesisleri yer alacak. Muğla’mıza hayırlı olsun”

Bu haber toplam 214 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.