Muğla’ya gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Muğla’ya gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Sinem KarakayaMeteoroloji Bölge Müdürlüğü, Muğla’nın sahil kesimleri için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan uyarıda ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde: “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere...

A+A-

Sinem Karakaya

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Muğla’nın sahil kesimleri için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan uyarıda ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde: “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, sabah ilk saatlerden itibaren görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Datça, Marmaris, Ula, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde yerel olarak kuvvetli yağış olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”

Bu haber toplam 249 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.