Muhammet Kökten Ziyaretlerini Sürdürüyor

Muhammet Kökten Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte ziyaretlerini Fethiye Sanayi Sitesinde  sürdürüyor. 

A+A-

Güne Sanayi Esnafları ile kahvaltılı toplantı ile başlayan Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten "Sanayi esnafları ile sohbeti sırasında, "sizler ile sohbet ederek sorunları yerinde tespit etmeye geldik" dedi.

861a1b62-aad1-4942-af1c-d03998462414.jpg

Beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Sanayi Sitesi gezisini sürdüren Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hem sorunları dinliyor hem de projelerini anlatıyor. Esnaflar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Kökten, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler ile ilgili esnaflardan destek istedi. Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten “Bugün sanayi sitesinde üçüncü günümüz. Sanayideki esnaflarımızdan müthiş bir ilgi var. Hepinizin de bildiği gibi yeni sanayi sitesi projemize, esnaflarımızın çok güzel bir ilgisi var. Kendilerinin beklentileri çok yüksek ve kendilerine söz verdik. Sorunlarını dinlemeye devam ediyoruz” dedi. Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'e sanayi esnafı ziyaretinde Belediye Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili eşilik etti.

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.