MUHARREM İNCE, BAYIR’DAKİ ÇEVRECİLERİ ZİYARET ETTİ

MUHARREM İNCE, BAYIR’DAKİ ÇEVRECİLERİ ZİYARET ETTİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Menteşe’deki ziyareti kapsamında Bayır Mahallesi’nde Çimento Fabrikasına karşı olan çevrecilerin çadır nöbetini ziyaret etti. Fabrika hakkında bilgi alan İnce, “İktidar ve muhalefet yeni bir ittifak kurmuş burada. Rant ittifakı. ÇED raporu iktidardan, ruhsat muhalefet belediyesinden. Bu rant çarkını kıracağız. Muğla’da bir tezgah var arkadaşlar. AKP-CHP tezgahı var. Bu kadar net olay” dedi.

A+A-

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi ile Yatağan ilçesinin Deştin Mahallesi arasında kurulması planlanan ve çalışmalarına başlanılan Çimento Fabrikasına karşı çevrecilerin direnişi sürerken, Bayır’da kurulan çadır nöbetine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ziyaret etti.

Çevrecilerle bir araya gelen İnce, Çimento Fabrikası hakkında bilgi aldı, yöre halkını dinledi.

“Bu rant çarkını kıracağız” diyen İnce, “Muğla’da çimento fabrikasına karşı direnen insanlarımızın çadırını ziyaret ettim. İktidar ve muhalefet yeni bir ittifak kurmuş burada. Rant ittifakı. ÇED raporu iktidardan, ruhsat muhalefet belediyesinden. Bu rant çarkını kıracağız” dedi.

“YARGIDA EKSİK KALMAYIN AMA YARGIYA ASLA GÜVENMEYİN”

Yöre halkı ve çevrecilerle fikir alışverişinde bulunan Muharrem İnce, “Yargıda bütün işlemlerinizi yapın. Yargıda eksik kalmayın ama yargıya asla güvenmeyin. Ama sakın sonuç alacağınızı da düşünmeyin. Birincisi yargı diye bir şey yok Türkiye’de. İktidarın sopası. Bunu engellemenin tek yolu halka bunu düzgün anlatmak. Arazi kamulaştırılmasında engel çıkacak karşınıza. Arazilerimiz değerlenir diye birilerini kandıracaklar. Çocuklarınızı işe alacağız diye kandıracaklar. Bunlar olacak” şeklinde konuştu.

“MUĞLA’DA AKP-CHP TEZGÂHI VAR”

 Muğla’da ortaklık olduğunu söyleyen İnce, “İki tane olay var. Biri ruhsat diğeri ise ÇED raporu. ÇED raporunu kim veriyor, bakanlık. Ruhsatı kim veriyor, belediye. Birini iptal et ya. ÇED raporu iptal olmuyorsa ruhsatı iptal et. Neden iptal edilmiyor. Çünkü ortaklık var. Kimse kendini kandırmasın. Senin hırsızın benim hırsızım yaparsan 20 sene AK Parti’liler çalar, 20 sene de başkası çalar. Muğla’da bir tezgah var arkadaşlar. AKP-CHP tezgahı var. Bu kadar net olay” diye konuştu.

“İLKELERİMİZDEN BİRİ ÇEVRE”

Bizim ilklerimizden biri çevreye ve doğaya saygı göstermek. Partimizin kuruluş ilkelerinden birisi bu. Bizim bazı ilkelerimiz var. Kadına şiddete yüksek sesle kınayacaksın. Siyasetten rant elde etmeyeceksin, ayrımcılık yapmayacaksın. Türk-Kürt, Alevi-Sunni ayrımı yapmayacaksın. Terörün her türlüsünü kınayacaksın. PKK, İŞİD ve FETÖ terör örgütüdür. Nokta. Ama-fakat yok” diye konuştu.

Bu haber toplam 507 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.