Nebiler Mahallesi’ne ikinci halı saha

Nebiler Mahallesi’ne ikinci halı saha

Sinem KarakayaKavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, seçim çalışmaları kapsamında Nebiler Mahallesi için verdiği sözü yerine getirerek, Mahalleye ikinci bir halı saha kazandırdı. Gençlere verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Demir, halı sahanın duyurusunu sosyal medya hesabından yaptı.“HAYALLER ÖTESİ”Başkan Demir, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:“Gençlerimizin ve çocuklarımızın...

A+A-

Sinem Karakaya

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, seçim çalışmaları kapsamında Nebiler Mahallesi için verdiği sözü yerine getirerek, Mahalleye ikinci bir halı saha kazandırdı. Gençlere verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Demir, halı sahanın duyurusunu sosyal medya hesabından yaptı.

“HAYALLER ÖTESİ”

Başkan Demir, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Gençlerimizin ve çocuklarımızın bizlere yakışan ortamlarda spor yapabilmeleri için başlatmış olduğumuz halı saha yapım projelerimiz kapsamında ilçemizdeki tüm mahallerimize halı saha yapımlarımızı geçtiğimiz aylarda tamamlamıştık. Seçim çalışmalarımız esnasında Nebiler gençlerimiz bizlerden sadece toprak sahalarının zeminin düzeltilmesi ve sahadaki taşların toplatılmasını talep ettiklerinde bizler Nebiler gençlerimize bırakın sahadaki taşların toplatılmasını. Bizler sizlere halı saha yapacağız inşallah diye söz vermiştik. Coğrafi olarak çok dağınık olan Nebiler Mahallemizin Kuyualan yerleşim yerimize daha önce yaptığımız halı sahamızdan sonra Nebiler Mahalle merkezimizde ikinci halı sahamızın yapımını tamamlayarak ücretsiz olarak Nebiler gençlerimizin kullanımına sunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.  

Bu haber toplam 249 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.