NURETTİN DEMİR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

NURETTİN DEMİR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP Muğla’dan 3 dönem milletvekilliği yapan Nurettin Demir, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Demir, “Ankara’da bir değişim havası yaşandı bu değişimi Muğla’da da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

A+A-

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için takvim işlerden Muğla’da aday adayları açıklanmaya devam ediyor.

Geçmiş yıllarda Muğla’da 24, 25 ve 26.dönem milletvekili olarak görev yapan Nurettin Demir, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Parti il binasında açıklama yapan Demir, Ankara’da bir değişim havası yaşandığını ve bu değişimin Muğla’da da başaracaklarına inandığını söyledi.

Demir’in açıklamasına önceki dönem Milletvekilleri Burak Erbay ve Mürsel Alban ile çok sayıda partili destek verdi.

“BU ADAYLIK BENİM İÇİN HİZMET SÖZÜDÜR”

Demir, açıklamasında şunları söyledi:

“Hayatım boyunca mesleğimi icra ederken, birçok insanın yaşamına dokunma fırsatı buldum. Edindiğim empati ve sorumluluk duygusuyla, Muğla’mızın büyük ailesine hizmet etmek, eşsiz şehrimizi daha güzel bir geleceğe taşımak istiyorum. Samimiyetle ifade etmek isterim ki, bu adaylık benim için sadece bir siyasi görev değil, aynı zamanda bir hizmet sözüdür. Muğla'nın benzersiz doğasını korumak, kültürümüzü yaşatmak için buradayım. Herkesin duygu ve düşüncelerine kulak vererek, kucaklayıcı, şeffaf, katılımcı ve adaletli bir yönetim anlayışıyla daha yaşanır bir Muğla inşa etmek için yola çıkıyorum.

“HER KESİMLE KOL KOLA YÜRÜYECEĞİZ”

“Önceliğimiz Muğla’mız olacak. Kırgınlıkları, dargınlıkları ortadan kaldıracağız.  Muğla'nın her köşesini kapsayacak projeler geliştirmeyi hedefliyor, tarihimizi ve kültürümüzü koruma sözü veriyorum. Şehrimizin zengin mirası, geçmişimizin bize bıraktığı bir hazine. Bu mirası gelecek nesillere aktarırken, modernizmin getirdiği değişimlere de dengeli bir şekilde adapte olacağız. Sizlerle birlikte, Muğla'nın turizm potansiyelinin yanı sıra tarım potansiyelini de en üst düzeye çıkaracağız. Bilimsel yönetim ve hukukun kılavuzluğu altında, kalkınma için gerekli adımları atarken, iletişimi her zaman ön planda tutacağım.”

“ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNE GÜÇ KATMAK İÇİN EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞALIM”

“Turizmde yepyeni bir vizyon planımız var. Amacım, şehrimizi dünyanın en bilinen turizm merkezlerinden biri haline getirmek. Bu yolda, sadece ekonomik değil, aynı zamanda çevresel sürdürülebilirliği de gözeteceğim.  Temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak için çalışacağım. Muğla'nın yarınları, hep birlikte yazacağımız bir hikâye.   Şehrimizin geleceğine güç katmak için el birliğiyle çalışalım. Ankara’da bir değişim havası yaşandı bu değişimi Muğla’da da başaracağımıza inanıyorum.

 

 

Bu haber toplam 336 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.