ÖĞRETMEN VE KURUM YÖNETİCİLERİNE YÖNELİK ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

ÖĞRETMEN VE KURUM YÖNETİCİLERİNE YÖNELİK ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) tarafından yürütülen "eTwinning" faaliyetleri kapsamında, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmen ve kurum yöneticilerine yönelik ödül töreni düzenlendi.

A+A-

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törene; İl Millî Eğitim MüdürüEmre Çay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Serap Aksel, Hasan Arslan, ilçe millî eğitim müdürleri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, eTwinning Muğla tanıtım videosu ile devam etti. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi. İl Müdürü“Geçtiğimiz yılda 338 olan ulusal ve Avrupa kalite etiketi sayısınınbu yıl 896’ya çıkarak yaklaşık üç katı oranda bir artış göstermesi, ilimizdeki eğitim ortamlarının iyileştirilmesi ve ekip ruhuyla yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin güzel bir yansıması olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

Muğla’daeğitim öğretim faaliyetlerinin bir yıllık genel değerlendirmesiniyapan İl Müdürü, “Öğrencilerimizin iyi okul ikliminde eğitim almaları için ilçe müdürlerimizle, okul liderlerimiz ve siz değerli meslektaşlarımızla birlikte uyum içerisinde, huzur içerisinde, motivasyon odaklı bir çalışma ortamı sağlamaya çalıştık. Bir öğretim yılını sizlerin sayesinde güzel bir şekilde tamamlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Yerel, ulusal ve uluslararası projelerde Muğla olarak çok başarılı çalışmalar gerçekleştirildiğini, çok yol kat edildiğini belirten İl Müdürü Emre Çay “Heyecanlı, dinamik ve özverili bir eğitim kadrosuyla baş başa olduğumu biliyorum. Eğitime alternatif bakış açısı getiren siz değerli meslektaşlarımın vizyonerliğinde yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz. Sağ olun var olun iyi ki varsınız.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Program, Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin mini bir konseri veMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinin zeybek gösterisi ile devam etti. Ardından Muğla’da Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi alan okul yöneticileri ve öğretmenlere sertifikaları; İl MüdürüEmre Çay, il müdür yardımcıları ve ilçe milli eğitim müdürleri tarafından takdim edildi.Ödül töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından, öğretmenlerin yıl boyunca yürütmüş olduğu eTwinning projelerinden oluşan ürünlerin sergilendiği fuaye alanının gezilmesiyle son buldu.

Bu haber toplam 339 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.