OKÇULUK YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU MUĞLA’DAN

OKÇULUK YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU MUĞLA’DAN

03-07 Ağustos 2022 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Yarışması’nda Yatağan Gazi Anadolu Lisesi öğrencisiEcesu Demircan Türkiye Şampiyonu oldu.

A+A-

İstanbul Okçular Vakfı Okçuluk Tesislerinde gerçekleşen 2022 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda 13-14 Yaş Makaralı Yay Kadınlarda, Yatağan Gazi Anadolu Lisesi Proje Okulu 10. Sınıf öğrencisiEcesu Demircan, tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ecesu’nun başarısını sosyal medya hesaplarından “Yıldızlar Türkiye Şampiyonumuz Ecesu” başlığı ile duyurdu.Genç sporcunun turnuva görsellerine yer verilen paylaşımda, “2022 Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’nda 13-14 Yaş Makaralı Yay Kadınlarda, Yatağan Gazi Anadolu Lisesi öğrencimiz Ecesu Demircan Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyon öğrencimiz Ecesu, İstanbul’ da yapılacak olan Okçuluk Milli Takım Teknik Gelişim Kampına davet edildi.Türkiye Şampiyonluğu başarısı ile bizleri gururlandıran öğrencimizi ve tüm emeği geçenleri kutluyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Ecesu Demircan’ın alt yapıdan yetişen yeni nesil sporcularımızdan olduğunu ve ilk Türkiye şampiyonluğunu bu turnuvada kazandığını ifade eden Antrenör Dr. Ejder Sözen, “Ecesu bu başarısıyla İstanbul’da yapılacak Milli Takım Teknik Gelişim Kampına davet edildi. Ecesu’nungeleceğin milli sporcuları arasına girerek önümüzdeki yıllarda Avrupa ve dünyada birçok başarıyla imza atacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

Bu haber toplam 594 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.